Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

After-sales services

Αποκτώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα DORAL, δεν επιλέγετε απλά ποιοτικά κουφώματα υψηλής αισθητικής, αλλά απολαμβάνετε επίσης τη φροντίδα μας ακόμα και μετά την αγορά σας. Στην απίθανη περίπτωση που απαιτηθεί, η υπηρεσία after-sales service, ανταποκρινόμαστε άμεσα για να δώσουμε ενδεδειγμένη λύση.

Με αυτό τον τρόπο δείχνουμε έμπρακτα ότι ο πελάτης για εμάς δεν είναι απλά ένας πελάτης, αλλά σχέση ζωής. Η ομάδα καταρτισμένων τεχνικών είναι στη διάθεσή σας για την παροχή συμβουλών, τη συντήρηση των κουφωμάτων σας ή για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα τυχόν παρουσιαστεί.

Αντικατάσταση σε 1 μέρα

Τώρα η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων γίνεται πανεύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες και το κυριότερο, χωρίς μερεμέτια. Η DORAL σας προσφέρει το αποκλειστικό, διεθνώς πατενταρισμένο και πιστοποιημένο σύστημα αντικατάστασης RenoSystem με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε τα παλιά σας κουφώματα μέσα σε λίγες ώρες! Έτσι ο χώρος σας δε χρειάζεται να μείνει ανοικτός ούτε για μία νύχτα.

Η τοποθέτηση των κουφωμάτων DORAL γίνεται από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, πολύ γρήγορα και σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά standards. Μετά από κάθε τοποθέτηση, οι άνθρωποι της DORAL αφήνουν το χώρο σας εντελώς καθαρό, όπως ακριβώς τον βρήκαν.

e bannerespaEΤΠΑ460X60