Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που από τη σύλληψη της ιδέας έως και την υλοποίηση των τελικών μας προϊόντων σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, βελτιώνουμε και παράγουμε τα τελικά προϊόντα μας, τα προϊόντα DORAL (εξωτερικά κουφώματα, πόρτες εισόδου, ρολά ασφαλείας και σκίασης, παντζούρια, σήτες εντομοπροστασίας, γκαραζόπορτες και πλήθος άλλων συνοδευτικών η/και εξατομικευμένων  προϊόντων).     

 Όλα τα προϊόντα μας υλοποιούνται με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές (ΕΝ- European Norms), χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και στη συνέχεια τα τελικά προϊόντα πιστοποιούνται από τα πλέον διακεκριμένα και πιστοποιημένα για αυτές τις υπηρεσίες τους ευρωπαϊκά ινστιτούτα τεχνολογίας πορτών και παραθύρων.

quality trans

Για την κατάταξη και πιστοποίηση των τελικών μας προϊόντων στις υψηλότερες κατηγορίες, επιλέγουμε τις πλέον κατάλληλες και πιστοποιημένες για το σκοπό αυτό (ευρωπαϊκής προέλευσης) πρώτες ύλες. Οι διαδικασίες παραγωγής μας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001/2015 διαχείρισης ποιότητας. Για την συνεχή ενημερότητα του εγκατεστημένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας, κάθε χρόνο διενεργούνται έλεγχοι από τους πλέον έγκυρους και πιστοποιημένους οργανισμούς επιθεώρησης.

trust trans

Κυρίαρχη αξία μας αποτελεί η διατήρηση της εμπιστοσύνης που δείχνετε στα προϊόντα μας. Και η εμπιστοσύνη αυτή αποτελεί έναυσμα για να εργαζόμαστε ακόμη πιο μεθοδικά, ώστε να αναπτύσσουμε και να διατηρούμε το ίδιο πάντα ισχυρές σχέσεις συνεργασίας μαζί σας.

variety trans

Η ποικιλία των προϊόντων μας είναι εξαιρετικά μεγάλη. Ταυτόχρονα συνοδεύεται από –σχεδόν- απεριόριστες δυνατότητες επιλογής χρωματισμών, εξοπλισμού , υαλώσεων και λειτουργιών. Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας.

support trans

Στην απίθανη περίπτωση που απαιτηθεί, η υπηρεσία after- sales service ανταποκρινόμαστε άμεσα για να δώσουμε την ενδεδειγμένη λύση. Βασιζόμενοι στην βαθιά πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, μένουμε πάντα δίπλα σας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

green trans

Όλα μας τα προϊόντα και όλες μας οι επιχειρησιακές λειτουργίες είναι ανθρωποκεντρικές. Για την ανάδειξή τους, κυρίαρχο στόχο έχουμε την ελάχιστη επιβάρυνση του φυσικού περιβάλλοντος. Συλλέγουμε, διαχωρίζουμε και παραδίδουμε όλα τα υπολείμματα παραγωγής  σε πιστοποιημένες για το σκοπό αυτό επιχειρήσεις.