Εξωτερική Προστασία & Σκίαση

Κρατήστε τα βλέμματα και τους "ανεπιθύμητους επισκέπτες" μακριά, κοιμηθείτε ανενόχλητοι από τον θόρυβο, το φως και τα ενοχλητικά έντομα και αποκτήστε πρόσβαση στην άνεση και την ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα προστασίας και σκίασης DORAL έχουν άριστη συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και με τα παράθυρα και μπαλκονόπορτες DORAL και βελτιώνουν αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Στιβαρές κατασκευές αντοχής, με μοντέρνο σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση και ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Συμπληρώστε τα κουφώματά σας με παντζούρια DORAL. Ο άριστος σχεδιασμός τους μαζί με τη στιβαρή κατασκευή και την υψηλή ποιότητα των μηχανισμών, σας προσφέρουν ευκολία στη χρήση, εξαιρετική ασφάλεια, υψηλή μόνωση, μοναδική αντοχή και όλα αυτά με μία αισθητική που εντυπωσιάζει.

Επιλέξτε μαζί με τα κουφώματά σας ρολά DORAL για τη μοντέρνα αισθητική τους, την άριστη λειτουργία, την ευελιξία και τη λειτουργικότητά τους.

 

Οι γκαραζόπορτες DORAL απαντούν στη δική σας ανάγκη για ασφάλεια, ηρεμία, άνεση και αισθητική. Προστατεύουν τα αγαπημένα σας αντικείμενα, ενώ παράλληλα προσφέρουν άριστη μόνωση, αθόρυβη λειτουργία και εξασφαλίζουν οικονομία χώρου και μοναδική αντοχή.

 

Οι Σήτες DORAL αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να απολαμβάνετε ήσυχοι και ανενόχλητοι τις ζεστές βραδιές, σ’ ένα σωστά αεριζόμενο χώρο, απόλυτα προστατευμένοι από τα ενοχλητικά έντομα.

Εξοπλίστε τα κουφώματά σας με πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας DORAL και αφήστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα ανοιχτά για άπλετο φωτισμό και αερισμό, με ασφάλεια.

e bannerespaEΤΠΑ460X60