Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής να γίνονται συνεχώς εμφανέστερες, οι αποφάσεις των μοντέρνων ανθρώπων για την προστασία των οικογενειών τους και τη συμμετοχή τους στην ανάπτυξη του φυσικού περιβάλλοντος, οδηγούν σε επιλογές προϊόντων που δίνουν διαχρονικές λύσεις...

Καλώς ήλθατε στον διαδικτυακό τόπο DORAL.

Με περισσότερο από 4 δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά, τα προϊόντα DORAL παραμένουν στην καθημερινή τους χρήση ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΑ  και  ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ καθώς και στη συνείδηση των καταναλωτών.

Τα εξωτερικά κουφώματα DORAL:                                              
  • πόρτες & παράθυρα μόνο ανοιγόμενα ή ανοιγόμενα και ανακλινόμενα
  • μπαλκονόπορτες μόνο ανοιγόμενες ή ανοιγόμενες και ανακλινόμενες
  • κουφώματα μόνο συρόμενα ή συρόμενα και ανακλινόμενα 
  • κουφώματα ση-συ (σηκώνεις και σύρεις)    
  • πολύ μεγάλα κουφώματα ση-συ (μεγάλα κουφώματα σηκώνεις και σύρεις)   
  • πόρτες εισόδου ασφαλείας, κ.ά.,       

παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, παρέχοντας στους χρήστες τους υψηλή ασφάλεια και λειτουργικότητα, διαρκή υδατοστεγανότητα και αεροστεγανότητα, και μέγιστη θερμομόνωση, χάρη στο καινοτόμο σύστημα θερμοδιακοπής HYPERTHERMIC®!

Για τον μοναδικό σχεδιασμό, τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων DORAL και τη σταθερή τους ποιότητα, ακατάπαυστα εργάζονται εμπνευσμένοι μηχανικοί,  συνεπικουρούμενοι από αφοσιωμένους περιβαλλοντολόγους. Η παραγωγή των τελικών προϊόντων DORAL, υλοποιείται από έμπειρους μηχανικούς παραγωγής και εξειδικευμένο  εργατοτεχνικό προσωπικό, με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, ώστε τα προϊόντα DORAL, να ικανοποιούν απόλυτα τις αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές ανάγκες των πελατών που τα έχουν επιλέξει. Περιηγηθείτε τον διαδικτυακό μας τόπο, με τη βεβαιότητα  ότι τα προϊόντα DORAL έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής! 

Θα έχετε ολοκληρωμένη πληροφόρηση για αυτά και για τις δυνατότητες επιλογών σας, ώστε να καλύψετε με τον καλύτερο τρόπο τις πραγματικές σας ανάγκες για διαρκή, ασφαλή, άνετη και με ελάχιστη δαπάνη ενέργειας διαβίωση στην κατοικία σας.

Γιατί να μας επιλέξετε...