Εξοικονομώ - Αυτονομώ
05.02.21

Εξοικονομώ - Αυτονομώ

Το νέο "Εξοικονομώ - Αυτονομώ" αποτελεί ένα φιλόδοξο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο πλαίσιο ενίσχυσης της ενεργειακής εξοικονόμησης των κατοικιών και οι επενδύσεις στην ποιοτική αναβάθμιση των ελληνικών ακινήτων θα ενισχύονται σίγουρα έως το 2030 με στόχο την συμμετοχή τουλάχιστον 60.000 κατοικιών τον χρόνο.

Η τεράστια επιτυχία συμμετοχών που είχε το νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ - Αυτονομώ" φαίνεται να δημιουργεί ευνοϊκές καταστάσεις για 4 διαφορετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) στους επόμενους μήνες που θα αφορούν κατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια και τουριστικά καταλύματα. Οι πιθανότητες για την αναβάθμιση των ακινήτων σας με επιδότηση είναι σημαντικότερες και μεγαλύτερες από τα προγράμματα προηγούμενων ετών και αξίζει να το εκμεταλλευτείτε. 

Τα ενεργειακά κουφώματα θερμομόνωσης και θερμοδιακοπής αλουμινίου και uPVC της DORAL πληρούν τις προδιαγραφές θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας, όπως αυτές ορίζονται στον οδηγό του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», τόσο για ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων όσο και για την υλοποίηση νέων κατασκευών. 

Η DORAL παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις κουφωμάτων (αλουμινίου και uPVC) ύψιστης ποιότητας, καθώς και συνοδευτικών τους προστατευτικών (κουτί-ρολό, παντζούρι), αλλά και αυτοματισμών για την δημιουργία «Έξυπνων Σπιτιών» (αυτόματη λειτουργία ρολού με τηλεχειριστήριο).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες παρεμβάσεων του επιδοτούμενου προγράμματος που διαθέτει η DORAL:

 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΜΕ DORAL

 
 Πλαίσιο αλουμινίου με υαλοπίνακα - Παράθυρο & Εξωστόθυρα
Πλαίσιο PVC με υαλοπίνακα - Παράθυρο & Εξωστόθυρα 
 Εξωτερικό Προστατευτικό Φύλλο (Σύστημα κουτί -ρολό & Εξώφυλλο)

 

View the embedded image gallery online at:
https://doral.gr/el/nea/10-exoikonomw-aytonomw#sigProId573d41b680

Για την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να επισκέπτεστε την έκθεσή μας, όπου θα σας εξυπηρετούν οι πλέον εξειδικευμένοι στο ενεργειακό κούφωμα συνεργάτες μας.